Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

„Znamenité“ svítidlo do klasického i moderního interiéru

20/12/2021

Závěsné svítidlo s možností regulace intenzity a teploty barvy světla.

Slovo „ihana“ znamená ve finštině „znamenitý“. Což svítidlo potvrzuje po všech stránkách. Navrhla jej finská architektka Joanna Laajisto, které se podařilo vytvořit neobyčejnou sochařskou lampu, definovanou tuhostí i křehkostí a současným i nadčasovým designem.

Ihana se hodí jak do klasického, tak i moderního interiéru. Už na první pohled zaujme svými ladnými křivkami. Difuzory z foukaného opálového skla jsou integrovány do pevné kovové konstrukce, která určuje výsledný tvar svítidla.

Díky své konstrukci, kterou lze rozšířit o 14 difuzorů spojených do jednoho světelného bodu, umožňuje Ihana vytvářet různé světelné kompozice. Svítidlo je vybaveno technologií Dim to Warm, díky které můžete nejen regulovat intenzitu světla, ale také jeho barevnou teplotu – tu lze měnit od teplé bílé (3 000 K) až po ultra teplou bílou, simulující světlo svíčky (1 800 K).

No items found.
související svítidla