Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Úspěšná rodina svítidel Ginger vítá nové členy

20/6/2016

Kolekce svítidel Ginger přivítala do rodiny hned 3 nové modely. Na veletrhu Lighting + Building 2016 společnost Marset představila nástěnné a stropní svítidlo v různých provedeních, přenosnou stolní dobíjecí lampičku a malé stropní závěsné svítidlo.

Kolekce Ginger, zahrnující nyní kompletní sortiment interiérových svítidel tak reflektuje potřebu odlišných způsobů nasvícení interiéru. Společných rysem všech modelů Ginger je ultratenké dřevěné stínidlo, které kolekci propůjčuje velmi moderní, zároveň však příjemný vzhled.

Nástěnná a stropní svítidla ve 3 různých velikostech a dekorech dřeva

První novinkou v kolekci Ginger jsou jednoduchá přisazená nástěnná a stropní svítidla ve 3 různých velikostech. Na zeď se dají umístit samostatně nebo ve shluku více kusů. K dostání jsou v setu 2 nebo 3 kusů, které společně vytváří vzhledově atraktivní kompozici. Dekor dřevěného stínidla je rovněž možné volit ve 3 provedeních – světlé dřevo, středně tmavý dub nebo tmavé wenge. Zvolený dekor dřeva má vliv na výslednou barvu světla – čím tmavší dřevo, tím teplejší barva světla.

Tip Light Works: atraktivní kompozici vytvoříte kombinací 3 nástěnných svítidel Ginger v různých velikostech a různých dekorech dřeva.

Přenosná dobíjecí stolní lampička

Druhým nováčkem je bezdrátová stolní lampička Ginger, kterou je díky dobíjecí lithium-iontové baterii možné přenést a umístit kamkoliv, bez nevzhledných kabelů. Stane se ozdobou jakéhokoliv pracovního stolu, komody či dekorativní kompozice, kde vytvoří útulnou a teplou atmosféru a díky prvku dřeva vnese do interiéru kousek přírody.

Malé závěsné svítidlo

Posledním přírůstkem rodiny Ginger je malé stropní závěsné svítidlo o průměru 20 cm, ideální pro menší prostory. K dostání je samostatně nebo jako seskupení 3 svítidel.

No items found.
související svítidla
No items found.