Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Stojací a stolní lampy po vzoru geometrie

5/2/2018

Katalánský výrobce Marset představuje sérii lamp Copérnica, inspirovanou základními geometrickými prvky. Kružnice, polokružnice a přímky s rozdílnými průměry, materiály a hmotnostmi jsou nosnými prvky těchto svítidel. Kombinací geometrických elementů vytváří lampy Copérnica skulptury světel reflektující funkčnost a estetiku čistých linií svítidel.

Série Copérnica zahrnuje 2 typy stojacích lamp – čistě lineární nebo s dlouhým otočným ramenem – a menší stolní pracovní lampu. Lampy jsou vyrobené kombinací hliníku a oceli. Odstíny lamp Copérnica jsou pečlivě voleny v decentní barevnosti. Vybírat je možné ze 2 barev těla svítidel – saténový nikl a černý grafit. Konstrukce těla je vždy doplněna odlišnými barvami na prvcích z lakované oceli. Svítidla jsou vybavena úsporným, avšak výkonným LED zdrojem a disponují stmíváním na 3 různé intenzity světla.

Stojací lampy Copérnica svým subtilním projevem vhodně doplní široké spektrum interiérů – od rezidenčních po komerční prostory, minimalistické, klasické i retro interiéry, obývací pokoje stejně jako jednací místnosti.

No items found.