Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Dokonalá iluze obýváku v zahradě

11/7/2016

Trendem poslední doby je přenesení interiérových prvků do exteriéru. Nebo také optické propojení vnitřního a vnějšího prostředí. V praxi tento fenomén přepracovává tradiční interiérové prvky jako nábytek, svítidla či kusové koberce a vkládá je do exteriéru.

Stejný design a odlišné materiály

Na tento trend reaguje stojací lampa Cala, která ač původně zdobila obývací pokoje, našla si cestu do zahrad, na terasy a balkóny. K tomu účelu Marset vyvinul speciální řadu přímo určenou do exteriéru, která doznala drobných změn, díky kterým během pobyt venku netrpí. Materiály jsou pečlivě voleny, aby odolávaly vlivům počasí a slunečnímu záření, rovněž zdroj světla dostal odpovídající krytí IP 65. Konstrukci tvoří odolné exotické dřevo iroko nebo kov, stínidlo pak umělá tkanina a polykarbonát. Svým vzhledem se však venkovní Cala nijak neliší od své interiérové sestry.

Venku jako v obýváku

Umístěním lampy Cala na terasu, balkón či zahradu vytvoříte venku dokonalou iluzi domáckého posezení, podtrženou příjemným měkkým světlem. A aby Cala perfektně pasovala do vašeho prostoru, máte na výběr hned z několika velkostí. Svítidlo se stane senzačním doplňkem vašeho jídelního koutu nebo posezení.

No items found.
související svítidla
No items found.