Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Hravá kolekce svítidel Tam Tam od Marset

15/9/2021

Řada svítidel Tam Tam od designéra Fabiena Dumase je opravdu zábavná a všestranná. Kolekce je nově doplněna o několik dalších možností, jak vnést barvu a originalitu do interiérů. Základní myšlenkou kolekce je možnost zvolit si barvu každého stínidla dle vašeho výběru, a to ze sedmi dostupných barev: černá, off-white, oranžová, hnědozelená, zelená, písková nebo modrá.

Tam Tam stojací lampa

Kolekce svítidel Tam Tam, která čítá závěsnou a nástěnnou verzi, se rozšiřuje o novou stojací lampu, a to se dvěma stínidly. Doplní tak stojací lampy s jedním a třemi stínidly. Svítidlo sestává ze subtilní, lakované, černé kovové struktury, doplněné o stínidla, která se mohou otáčet o 360 stupňů. Byla navržena tak, aby její světlo bylo možné namířit jakýmkoli směrem.

Tam Tam závěsné svítidlo

Stínidla závěsného provedení svítidla Tam Tam je možné nasměrovat různými směry, což vzbuzuje dojem organizovaného chaosu, tím však zajišťují kvalitní osvětlení celého prostoru. Všechna stínidla jsou navíc variabilně nastavitelná o 360°. Opálový difuzor na spodní straně stínidla zajišťuje měkké, rozptýlené světlo. Závěsné provedení je dostupné v lineárním provedení se čtyřmi nebo šesti stínidly. Nebo v kulatém provedení s centrálním stínidlem obklopeným třemi nebo pěti menšími stínidly.

Tam Tam nástěnné svítidlo

Hravé nástěnné svítidlo Tam Tam tvoří jedno nebo dvě stínidla o průměru 220 mm na bílé kruhové základně. Stínidla Tam Tam jsou variabilně nastavitelná různými směry. Provedení s jedním stínidlem má v sobě zabudovaný vypíneč a je tak vhodné jako svítidlo pro četní k posteli. Dvojité provedení je pak vhodné např. k osvětlení chodby, nebo všude tam, kde potřebujeme nasměrovat světlo různými směry.

No items found.