Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Černá a bílá kolekce svítidel Studio Line

10/11/2017

Novinkou německého výrobce svítidel Bega , která okamžitě našla své příznivce, je kolekce designových svítidel Studio Line se 2 tvářemi - bílou a černou.

Charakteristickými prvky této kolekce jsou tvarová přímost a jednoduchost, kvalitní materiály i zpracování a nadčasový design.

Kolekce svítidel Studio Line nabízí stropní zápustná i přisazená svítidla v jednoduchém tvarovém provedení válce nebo kvádru se zaoblenými hranami. Od malých velikostí vhodných do menších prostor, až po velká centrální svítidla schopná osvětlit velké obývací pokoje.

V kolekci Studio Line jsou také stropní závěsná svítidla v mnoha tvarech a velikostech, od malých vhodných nad kuchyňský ostrůvek až po velká svítidla nad jídelní stůl. V kolekci nechybí ani nástěnná svítidla. Každý typ svítidla pak nabízí také výběr z více velikostí.

Vnější hliníkový plášť svítidel je na výběr v puristicky bílé nebo nadčasově černé barvě, vždy v matném, až sametovém provedení. Vnitřní část je možné volit v elegantní barvě hliníku, luxusní mosazi nebo moderní mědi.

Všechna svítidla z kolekce Studio Line jsou vybavena moderním a úsporným LED zdrojem.

Velkou výhodou svítidel z kolekce Studio Line je jejich snadná kombinovatelnost mezi sebou. Svítidla k sobě stylově i materiálově ladí, a tak je možné svítidly z této kolekce osvětlit takřka celý byt či dům.

No items found.