Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

AQForm, značka dělající dojem

9/10/2024

Objevte neobyčejnou kombinaci #LightFormsLife se značkou AQForm, která je nově součástí našeho portfolia.  

AQForm, dříve známá jako Aquaform Lighting Solutions, si získala pevné místo nejen v Polsku, odkud značka pochází, ale i v dalších evropských zemích, a to díky modernímu řešení osvětlení s emocionálním nábojem.  

V roce 2017 se značka stala součástí Delta Light Group, což jí otevřelo dveře k mezinárodní expanzi, přičemž dnes její aktivity pokrývají více než 120 zemí po celém světě.

Základem úspěchu AQForm je nekompromisní design a kvalita výrobků. Značka klade důraz na moderní, energeticky úsporné a ekologicky šetrné osvětlení, které reflektuje současné trendy, flexibilitu a dekorativní řešení ve stylu geometrického minimalismu, které otevírá opravdu široké možnosti designu.  

Svítidla AQForm úspěšně osvětlují soukromé i komerční prostory a vynikají nejen kvalitou zpracování a zajímavými povrchovými úpravami, ale také možností personalizace, která je odlišuje od konkurence. Dlouholetá tradice a inovativní přístup přinesly značce celou řadu prestižních ocenění, jako jsou German Design Award, Good Design, iF Design Award a světově uznávaná Red Dot Award.

Pokud hledáte osvětlení, které spojuje špičkový design, vysokou kvalitu a moderní technologie, AQForm je značka, která vás rozhodně nezklame.  

No items found.
související svítidla
No items found.