Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Showroom svítidel Light Works v novém

18/9/2018

Rekonstrukce našeho showroomu v Nuslích je u konce a nás těší, že vás můžeme v kompletně novém a větším prostoru konečně přivítat.

Na omlazení nejen prodejních prostor, ale i celé vizuální identity Light Works se podílelo studio FADW, jejichž architekti přišli s prvotní koncepcí showroomu, designér Petr Hák, jenž prostoru vtiskl konkrétní podobu a kreativní agentura Rising Studio, které pro nás vytvořilo zcela nový vizuální styl, logo i claim.

Systém „knihoven“ dává každému svítidlu vlastní box, ve kterém mohou vyniknout. Svítidla jsou tak všem na očích, a přitom dokonale uklizená.

Nové prostory nám dovolili rozšířit také portfolio našich svítidel, kterých nyní máme vystavených na 6 desítek. Ze všech oblíbených řad, tak máme vystaveného zástupce. Naše knihovny jsou směsí španělského, italského, dánského, portugalského a nizozemského designu.

No items found.