Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Keramická svítidla se zlatou září uvnitř

22/7/2016

K létu neodmyslitelně patří zlatavé západy slunce, které si užíváme na naší terase či v zahradě. Je však možné uchovat si tento hřejivý pocit i po zbytek roku? Keramická svítidla Pleat Box od Marset vás svým zlatým světlem zahřejí stejně jako paprsky večerního slunce.

Vnitřní strana svítidel Pleat Box je totiž barvena zlatou glazurou, která světlo zbarví do velmi teplého tónu a v místnosti vytvoří útulnou a vřelou atmosféru. Hřejivý pocit slunce si tak budete užívat každý den. Stínidla Pleat Box jsou ručně vyráběna z keramiky ve španělské rodinné dílně. Hliněný materiál dodává těmto moderním svítidlům zemitý nádech a originalitu. Vybírat můžete z hnědé, terakota, šedé, černé a bílé vnější barvy stínidla. Navíc se Pleat Box vyrábí ve 4 odlišných, vždy však podobných tvarech, které se navzájem dokonale doplňují. Proto se nebojte a různé tvary Pleat Box spolu kombinujte, stejně jako jejich barvy.

No items found.
související svítidla
No items found.